Regulamentul secţiunii.

In jos

Regulamentul secţiunii.

Mesaj Scris de Abbeh. la data de Dum Oct 10, 2010 7:02 pm

Ştim cu toţii cum e să te cerţi cu părinţi din diverse motive: ba că nu te înţelege, ba că ţi-a pus cine ştie ce restricţii, sau poate că familia ta se află un impas în momentul acesta şi tu ai nevoie de ceva sfaturi; noi suntem aici.
Te-ai certat cu iubitul/iubita şi relaţia voastră scârţâie, sau eşti atras/ă de prietenul/prietena cel/a mai bună a iubitului/ei tale; postează aici iar noi vom încerca să te ajutăm.

Reguli.

1. Fără posturi duble sau posturi spam. Este o secţiune în care ne ajutăm unii pe alţi, deci presupun că putem umple două rânduri.

2. Fără jigniri la adresa altor membrii. Fiecare are dreptul la propria opinie.

3. Aici toţi suntem egali. Nimeni nu este mai "cul" decât nimeni.

4. Dacă vreţi să ajutaţi pe cineva, faceţi-o frumos, nu râdeţi de probleme altora, nu faceţi pe deştepţii şi nu jigniţi. Aici ne ajutăm reciproc.

5. Dacă cereţi ajutor şi cineva vă jigneşte nu vă luaţi la ceartă cu acea persoană, ci apelaţi la un moderator; nu contează prin ce : Mesaj privat, Y!M, sau chiar într-un topic.

P.S. : Nu am pus regulă pentru că eu cred că se subînţelege de la sine : la această secţiune seriozitatea e foarte importantă; dacă eşti glumeţ şi nu te poţi abţine mai bine nu postezi.
avatar
Abbeh.
Moderator
Moderator

Mesaje : 50
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 22

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum