Prietenii rupte.

In jos

Prietenii rupte.

Mesaj Scris de Abbeh. la data de Vin Noi 19, 2010 11:56 pm

Titlul spune totul, dar... vi s - a întâmplat să vă treziţi într - o dimineaţă fără el sau ea... cu care făceai totul până atunci?
Eu sincer da, şi pe moment n - am conştientizat ce se întâmplă, eram distrată şi ziceam "Lasă - mă mă că eu pot şi fără ea"... şi mi - au trebuit luni întregi să văd că nu pot.
Am plâns după ea o grămadă, am rămas de atâtea ori fără aer... recent am avut şi - o cădere nervoasă (care nu se datorează doar unei prietenii pierdute, ci a oboselii şi a durerii acumulate în timp), iar prin asta vreau să punctez faptul că atunci când cineva îţi este alături viaţa este mai uşoară.
Eu cel puţin mă simt extraordinar de singură, deşi sunt înconjurată de o mulţime de persoane, sunt pur şi simplu eu şi lumea, nu mai există "noi două" pentru mine, aş zice că - s un caz pierdut.
Adică, la început mergea bine, cum am mai spus, iar într - o dimineaţă m - am trezit şi mi - am dat seama că ea nu mai e lângă mine, că nu mai facem parte din aceleaşi lumii, că mentalităţile sunt total opuse... şi - am plâns. Şi de ce n - aş recunoaşte? Şi acum plâng... Ascult melodia de la ea iar şi iar şi iar şi plâng ca idioata, din simplul fapt că ea nu mai este lângă mine.
Încerc să gândesc la rece, să mă calmez, dar doare şi mai rău.
Şi - am avut o perioadă în care spuneam că - i doar vina mea, dar nu - i. Vina - mi aparţine atât mie, cât şi ei....

Voi aţi trecut prin aşa ceva?
Cum v - aţi simţit?
Acum mai sunteţi afectaţi sau aţi trecut cu bine peste?
avatar
Abbeh.
Moderator
Moderator

Mesaje : 50
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 22

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum