Regulamentul secţiunii.

In jos

Regulamentul secţiunii.

Mesaj Scris de Abbeh. la data de Dum Oct 10, 2010 6:55 pm

Păi cred că ştim cu toţii cum e să fii adolescent, nu e uşor deloc. E o perioadă dificlă din viaţă când au loc multe schimbări. Desigur, despre ce este adolescenţa şi în ce constă ea învăţăm şi la şcoală aşa că nu este nevoie să precizăm şi aici.
Cum spuneam, este o perioadă a vieţii în care cunoaştem primi fiori ai iubiri şi toate cele.
Aici puteţi posta în caz că aveţi nevoie de un sfat în legătură cu băieţii sau poate probleme cu vreo prietenă sau ştiu eu ce tipă din cartier; în general toate probleme adolescentine.

Reguli.

1. Fără posturi duble sau posturi spam. Este o secţiune în care ne ajutăm unii pe alţi, deci presupun că putem umple două rânduri.

2. Fără jigniri la adresa altor membrii. Fiecare are dreptul la propria opinie.

3. Aici toţi suntem egali. Nimeni nu este mai "cul" decât nimeni.

4. Dacă vreţi să ajutaţi pe cineva, faceţi-o frumos, nu râdeţi de probleme altora, nu faceţi pe deştepţii şi nu jigniţi. Aici ne ajutăm reciproc.

5. Dacă cereţi ajutor şi cineva vă jigneşte nu vă luaţi la ceartă cu acea persoană, ci apelaţi la un moderator; nu contează prin ce : Mesaj privat, Y!M, sau chiar într-un topic.

P.S. : Nu am pus regulă pentru că eu cred că se subînţelege de la sine : la această secţiune seriozitatea e foarte importantă; dacă eşti glumeţ şi nu te poţi abţine mai bine nu postezi.
avatar
Abbeh.
Moderator
Moderator

Mesaje : 50
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 22

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum