Extratereştrii .

In jos

Extratereştrii .

Mesaj Scris de Supercretinitate. la data de Mar Noi 16, 2010 11:10 pm

La Tv se tot vorbeşte despre extratereştri . Cică unii din America au filmat cerul brăzdat de 50 de luminiţe , şi nu numai cei din America ci şi oamenii din întreaga lume . După părerea mea cred că sunt nişte tâmpeni spuse la beţie . Why ? Păi de ce tocmai acum vin extratereştrii ? De ce nu au venit mai demult ? Se mai crede că aceştia nu sunt prietenoşi . Se crede , dar poate nu`i adevărat . Omul nu are de unde să ştie asta . Pe net circulă nişte zvonuri privind anul 2012 . Uitaţi un articol :Click . Cum am mai spus mie mi se pare o prostie . Poate că extratereştrii există . Nu avem de unde ştii . En fin .. voi ce părere aveţi ?

Supercretinitate.

Mesaje : 31
Data de inscriere : 28/09/2010
Localizare : Pe scaun .

Sus In jos

Re: Extratereştrii .

Mesaj Scris de Abbeh. la data de Mar Noi 16, 2010 11:29 pm

Ideea este că nu ştiu ce să cred.
De ce nu au venit mai demult?
Well, de unde ştii că nu au venit? Eu mă gândesc că poate au venit, adică ... poate ne sunt superiori nouă, poate ne - au colonizat, poate noi la rândul nostru facem parte din "neamul" lor; da, ştiu că pare o aiureală, dar am avut o discuţie foarte recent şi la şcoală cu profesoara de limba română şi chiar am dezbătut problema "dacă suntem colonizaţi" or smth.
Cazul din America: americanii, sau mai exact armata americană a muşamalizat multe cazuri bizare fără explicaţii, pe care tind să cred că nu le - a făcut o fantomă or smth, plus că este un anumit loc în lume, nu mai ştiu sigur unde ... dar din spaţiu vezi un astronaut sau aşa ceva ... pe pământ, ofc. De jos nu e vizibil, doar din rachetă sau ce - o fi.
Cine a "desenat" astronautul ăla acolo? Ţin să menţionez că este un "astronaut de modă veche", adică aşa cum erau astronauţii mai demult. De ce l - a desenat? Cum l - a desenat?
Sunt multe întrebări la care nimeni nu găseşte răspunsuri, şi unele întrebări poate sunt chiar fără rost.
În concluzie, cred că există extratereştii. Adică, hai să fim serioşi: universul e imens, infinit. Pământul e doar o planetă mică şi aproape nesemnificatviă; de ce - am fi singurii locuitori ai universului?
În fond, pune problema aşa : universul e un pulover; este doar o scamă pe pulover? Nu, sunt mai multe. Şi aşa cum pe o scamă poate exista viaţă, aşa poate exista şi pe celelalte.
Că nu am intrat noi în contact direct cu ei este altă mâncare de peşte, şi sincer nici nu cred că ne - am dori. Nu ştim ce fel de fiinţe sunt, ce înfăţişări au, ce mentalitate au, dacă sunt mai deştepţi sau mai proşti decât noi... Nu ştim nimic despre ei, tot ce apar în reviste and so on sunt doar închipuiri sau păreri ale oamenilor de ştiinţă.
Mulţi oameni au declarat că au fost răpiţi de extratereştrii, iar mai apoi au fost aduşi înapoi, dar au rămas cu traume. Logic, şi ei sunt la fel de curioşi ca şi noi, acelaşi lucru l - am face şi noi dacă am avea posibilitatea; iar asta poate fi o dovadă că ne sunt superiori ca mentalitate şi că am prefera să nu intrăm în contact direct cu ei.

Părerea mea. xD
avatar
Abbeh.
Moderator
Moderator

Mesaje : 50
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 22

Sus In jos

Re: Extratereştrii .

Mesaj Scris de Sαм Lαηѕιηg la data de Joi Dec 02, 2010 4:18 am

Eu cred alta chestie pe care am auzit-o la randul meu , dar nu la TV sau pe net ci chiar in familie cand eram mai mic .Nu mai stiu exact cine a spus din familie , dar a spus ca extraterestrii exista chiar printre noi avand infatisarea oamnilor normali , altfel de unde ar exista atata tehnologie ? Dumnezeu a creat doar pamantul , apa , vegetatia , dinozaurii , apoi doi oameni care pe atunci n-aveau habar nici sa vorbeasca . Chiar daca sunt 2010 de ani de cand exista aceasta planeta dupa parerea mea un om nu poate inventa atata tehnologie , mai ales ca aproape de fiecare om de stiinta , savant sau orice altfel de om care a creeat ceva sau a observat ceva impresionant , se spunea despre ei ca fiecare avea un strop de nebunie sau ciudatenie fata de oamenii normali . Sunt atatea lucruri . Tot ce ne inconjoara nu exista cand s-a creat pamantul . Existau calculatoare ? Televizoare ? Lumina ? Ba chiar si mobilier . Ai nevoie de anumite masini pentru a confectiona aceste lucruri . Masinile acelea de unde au aparut ? Dupa parerea mea un om este incapabil sa faca toate aceste lucruri . Chiar daca noi zicem ca daca mergem la scoala si invatam de ne rupem si in viata nu ne foloseste la nimic . Sa ne dam mare si tari ca suntem destepti . Asta e parerea mea . Extraterestrii sunt printre noi si pot spune ca au amprentra peste tot . Sa luam ca exemplu ca extraterestrul a inventat lumina . Peste tot exista lumina , deci el a fost peste tot . Asta e parerea mea .
avatar
Sαм Lαηѕιηg

Mesaje : 9
Data de inscriere : 02/12/2010
Varsta : 23
Localizare : Vrei sa imi faci o vizita de te intereseaza ?

Sus In jos

Re: Extratereştrii .

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum