Gossip Girl .

In jos

Gossip Girl .

Mesaj Scris de Supercretinitate. la data de Mar Noi 09, 2010 5:09 pm

Well , eu nu mă uit la acest serial but unii dintre voi poate vă uitaţi . Probabil că postul meu va fi incredibil de scurt dar chiar nu am ce spune din moment ce nu am văzut nici măcar un episod . Nu o mai lungesc atât . Btw , păreri ? .

Supercretinitate.

Mesaje : 31
Data de inscriere : 28/09/2010
Localizare : Pe scaun .

Sus In jos

Re: Gossip Girl .

Mesaj Scris de Abbeh. la data de Mar Noi 16, 2010 4:40 am

Ah, ador acest serial, chiar mă gândeam să deschid eu un topic, dar am fost cam ocupată în ultimul timp cu şcoală şi, în fine, mă bucur că l-ai deschis tu.
Ăh, eu urmăresc Gossip Girl, este un site de pe care pot descărca toate sezoanele şi pot spune că pur şi simplu ador acest serial.
Persoanjele principale sunt captivante, fiecare în felul lor. Eu una o prefer pe Blair, deşi e puţin cam... îngâmfată şi răzbunătoare, o ador; şi o ador şi mai mult alături de Chuck Bass.
Ah, îl iubesc pe Chuck Bass mai mult decât pe Nate Archibald, deşi chiar la început nu era aşa.
Serena van der Woodsen mă cam plictiseşte cu Dan al ei, sincer. Nu o văd ca pe-un personaj captivant, cel puţin eu una nu o îndrăgesc prea mult pentru că nu face nimic ... ieşit din comun, nimic frapant; personajul care "o mai colorează" niţel este Nate Archibald, care este îndrăgostit de ea, însă după ce se desparte de Blair, nu mai are nici asta foarte mult farmec.
Acţiunea decurge foarte mişto, iar când Blair îl întâlneşte pe Marcus povestea se mai "piperează" niţel; Chuck Bass o iubeşte şi e atât de gelos...
Mi-am cumpărat recent şi - o carte, intitulată "Gossip Girl - Doar în visele tale" pe care - am şi citit - o. Acţiunea s - a învârtit în jurul lui Blair, a iubitului ei Marcus şi a verişoarei lui, iar mai apoi în jurul Serenei care urma să joace rolul principal într - un film.
Despre Dan şi Vanessa ... ei bine ei doi erau împreună, iar când sora Vanessei a dat - o afară Dan a primit - o la el. Vanessa trebuia să filmeze filmul în care urma să joace Serena, dar a fost concediată pentru că s - a bazat prea mult pe artă.
Dan are o slujbă la o librărie, iar acolo o întâlneşte pe Bree, cu care are o aventură şi pe care Vanessa avea s - o descopere mai târziu.
Despre Chuck Bass s-a vorbit prea puţin, lucru care de altfel mi-a displăcut, pentru că eu ador personajul lui ... mereu ironic and so on.

Adevărul e că m-am cam lungit şi e posibil ca postul meu să fie destul de ... incoerent, dar sunt obosită.
avatar
Abbeh.
Moderator
Moderator

Mesaje : 50
Data de inscriere : 03/10/2010
Varsta : 22

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum